Nuffnang

Sunday, July 31, 2011

31.7.2011

hari nie last day before PUASA! agaknyer ari nie aku nak jadi giler sikit ah sbb esok kan puase... mane lah larat badan nak jejalan... makan puas2 jom! kasi kenyang itu perut.. hehehe...

Sunday, July 10, 2011

Last Day

hmm.. ari "nie" bleh tahan laa..... lagi pun aku dah INGAT ape2 dah hari tu.. aku nie PELUPA.. yg aku ingat mase dah abis program tu, aku, sham, tariq, luqkman, ngan kekawan yg lain lepak kat dlm dewan tu.... siot jer dorang kene aku.. ceh! yg lain2 tu nanti aku post bile dah ingat ok? :D

Saturday, July 2, 2011

#1

aku no. 1 tulis name kat depan la weh! malu gilerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

Lagi satu!

ape yg aku dapat mase kursus nie>>>

#1 jumpe kawan baru.
#2 dapat ilmu baru.
#3 .................................... (sumenyer baru lah... senang citer... :D)

Last Day Kat Universiti Kebangsaan Malaysia

hari ke-3 (last day) nie paling best! dlm kol 11.00 lebih kot.... ntah spe ntah gi tekan suis yg rosak.... last2... BLACKOUT! arghh! aku tgh tido best2 ade jer dorang nak kacau... ceh! =.=" mule2 kawan aku hisham tolong on kan suis tu balik.... HAHA! YES! BERJAYA! pastu.... mcm *&^(*^&*^*&! BLACKOUT lagi! siot... aku punyer lah penat.... satu badan sakit... kaki aku ntah2 patah sebab main bola smlm... adoi..... tapi dlm kol 12.20 mlm agakanyer... aku tido la sesorang kat dlm bilik... kawan aku ntah gi mane ntah,,,, =.="
jap2! aku lupe ah pastu! hmmm...... okey2 citer die camni.... lepas bgn tido, dlm 5.30 agaknyer aku jejalan sesorang kat dorm... dlm hati teringin nak tgk "bende" tu... hehehe... tapi "bende" tu yg takut nak dtg kat aku! wahahahahah! skang nie aku kat dlm makmal komputer... tgh on9 wat blog... ape2hal nanti aku updated yer..

Friday, July 1, 2011

Universiti Kebangsaan Malaya (UKM)

#Day 1: blur giler mase tu! x tau laa ape nasib aku nanti.. haish... :( mule2 kene wat Ice Breaking.. pastu solat.. pastu pastu pastu pastu pastu... arghh!!!!!! aku lupe siot!
#Day 2: bangun, solat bla bla bla... nie paling best! kumpulan aku jambu, ade 3 orang... slogan ke ape ntah dorang panggil tu... kiteorang nyer camni>>>> JAMBU IS HOT TO GO! H.O.T. T.O. .G.O. HOT HOT HOT TO! JAMBU IS HOT GO! :P amacam? best? lawak? terbaik? gempak? jeles? :P
dlm kol 8 camtu.. kiteorang sume kumpul, senam, makan... dah makan sume.. gi mandi la weh! ape lagi! ;D
(ape lagi ah? aku x tau nak cakap aper.. =.=" ) hah! aku skip ah!yg aku skip tu nanti aku bagitau ok? hmm aku ngan sume dak2 kat sini kat makmal komputer.. (agaknyer la..) mule kene buat wordpress... tapi ntah mcm mane... sume on9 facebook! whoa! TERBAIK! aku pon join la skali! :O pasnie x tau plak wat per...

PS: rase best gak U nie... mcm nak masok jer pas SPM nanti.. :D tapi..... aku ade cite2 aku sendiri.. x leh main2 lagi.... BERUSAHA KYREL! YOU CAN DO IT!