Nuffnang

Wednesday, May 9, 2012

Audition 4/5/12

YuP! my first audition ever!! seriously KEKOK! byk lupa step!! hehe enjoy!

video

Tuesday, May 8, 2012

Diganggu


Nampak tangga dlm gambar nie?? cantikkan???
ya~ Para READERS~ hari nie khai akan citer disebalik TANGGA BERPENUNGGU nie...

Kalau diperhatikan betul2... korang tgk  cantik jer sbb ade tumbuh2an hijau ditambah lagi ngn cahaya matahari yg menyinarinya~

Tapi semuanya berubah pabila malam menjelma... Bila anda lalui jalan nie time Maghrib menjelma, anda akan merasa bulu roma anda meremang... DiGANGGU?? oh ya.. np tajuk post nie camtu?? sbb semuanya ada kaitan antara aku, mimpi, dan tangga nie~ huhu...  it all started on last saturday, which i have a dream.. dont know what i dreamed but parent kata aku meraung2, meracau x tentu arah... padahal aku tgh tdo... dorang kata aku mengigau.. hmm pelik~ at first aku tgelak la gak... the next day masa blk dari skolah ikut jalan nie, aku rasa sesuatu yg kurang menyenangkan~ tp aku buat x tau jer... ptg tu (dkt magrib) aku g kedai. ikut jalan nie gak... d pertengahan tangga nie. i felt something was follow me.. at my left side although i know its just a tree, but i felt it! and its running! and its big like human!! aku cuak n terus lari sampai bwh... kt tangga bwk tu aku lompat terus! suddenly ade orang nmpk aku lari, saw his face... tgk mcm kehairanan pandang aku... aku buat derk jer... mls layan... pas abis beli barang aku blk, "BAGUS~" ikut jalan sama... drpd bwh aku lari sampai atas menuju umah! huh! sampai umah masok bilik n jerit bagai nk rak!!! hari ketiga~ hmm things are getting worst..
kejadian nie jadi lg skali but keadaan lain.. MALAM PULAK~ isnin-9.00 mlm... aku ikut jalan nie nk g tusyein... mula2 turun xde ape... ingat dh ok... abis tusyein 10.35... sampai kt tmpt ni 10.45... sblm naik aku bgtau kwn aku yg tangga nie ade "org jaga".. dia tglak2.... nk jer aku sekeh kpla dia!! kwn aku hantar sampai kt bwh tu jer.. VROOM VROOM~ dia berlalu pergi... perasaan takut mule menghantui... aku pasang lagu beranikan diri... again sampai kt tgh2 tu benda tu kejar!!!! arghhh!!!!!!!!!!!!!! aku lari sampai umah... masok2 mak aku tny.. KO DH KNP?? aku bgtau la kene "kejar" then bpk aku marah2 sbb jgn blk lewat n jgn ikut jln tu mlm2... tp aku degil.... hari keempat.. Rabu~ ya rabu bukan selasa~ daa... hmm kali ni bukan kt tangga tu, tp kt tangga flat aku... yup.. aku duk flat n paling menyampah bila lampu2 nk trun tangga sume rosak, and the creepy thing is when u have to go downstair alone in the dark, with no light help... 11.40 mlm.. aku turun nk blk umah.... dari tingkat 4 ok lagi... tp PALING MENYERAMKAN bila aku sampai tingkat bwh skali~ yup! there was something (bukan ORG ok!)  with me, dan aku berlari sekuat2 nya sampai umah... terlentang aku atas lantai dlm umah... parent aku tny knp lari2 nie??? aku diam jer, aku tutup muka ngn bantal.... then ade belalang masok umah... bpk aku ckp tu pelesit... KEBETULAN ade orang ckp there is someone bela pelesit berdekatan kawasan flat tmpt aku tinggal nie... SERIOUSLY BULU AKU MEROMANG TIME TULIS NIE~ we'll see what happen tomorrow~ huhu X(

9/5/12 Apa yg ku fikirkan benar2 tjadi.... mlm nie aku diganggu lagi sekali... yup~ aku "benda" tu kacau lg... kali nie lagi... tmpt at mase same gk... tme tu aku nk turun, nk blk umah... n aku bwk baju skola skali.... with hanger la.. then saat yg mendebarkan dtg... huhu kali nie aku ditarik... i mean baju yg aku bwk tu ditarik... aku cuak then aku  lari sekuat yg mungkin... serius takt! arghhh!!!!!!!!