Nuffnang

Friday, May 31, 2013

Hari Belia 1Malaysia, Putrajaya


 Hari Belia 1 Malaysia nie sebenarnya adelah perhimpunan semua para belia di satu tempat secara beramai2 bertujuam untuk kenal satu same lain dan merapatkan silaturahim dari kalangan para belia yg lain daripada negeri2 lain....

On 23rd May 2013 ago. kiteorang terpilih mewakili daerah ke Hari Belia 1 Malaysia di Putrajaya... 



Among og the bags that we carried. Mine is at the middle. XD











First day kat sane aktiviti TAK BANYAK.. mostly all of us.. take a walk. Me? jenjalan sorang2 kt tasik amek gambar time matahari terbenam. cantik kan?






Eventhough aku gune kamera digital tapi bleh tahan lah jugak gambar2 yg di-capture.. hihihi










Jenajalan tgh malam kat putrajaya with eli and farah. lepak kat padang dpn bangunan Perbadanan Putrajaya.



Serius cantik rumput dia! aku PUJI ni! hahaha.... leh wat photoshoot kat sini~



This is Day 2. taken form Masjid Besi. A view of Jambatan Putajaya...