Nuffnang

Friday, June 21, 2013

Tengok Jangan Tak Tengok!

Assalamualaikum sume!! halo halo! (k tu terlebih plak).. hmm meh tgk gambar latest my cute anak buah yang tersangat cute pipi tebam meh tgk sampai lebam!












With mom.
Alesya with pakcik. hehehe... pakcik dah aku..
With my second sis...


Friday, June 14, 2013

Last Day As A Pra-University Lower Six Science Student

Smlm... 13/06/2013 was my lastttt day kat SMK BTHO 2.. ya i know. AGAIN! haha... but this time was the best part ever! hmm Pra-University Lower Six Science Student? panjang sgt kan? heheh... senang citer Form 6 lah! aku aliran Sains.


 Last day with them....

 This is why knp aku last day. dapat tawaran masuk UTM... sume cikgu2 bagi sokongan yg padu giler bab_! sume cikgu2 yg kenal aku terus serbu kat aku and ckp tahniah2.... i was like.. shocked you know!
yg 2 gambar atas nie was saat bahagia yg mmg x kan aku lupakan.. Cikgu2 tulis they all nyer signature and kata2 semangat untuk aku kat ruangan nie... and the money?? well i never meant to brag but some of the teachers punya lah BAIK sgt2... Cikgu A, Cikgu B, Cikgu C hadiah kan aku bbrapa sumbangan yg amat bermakna... dorang ckp... "Nah, duit nie Kyrel guna lah untuk beli baju ke.. buku ke.. ape2 yg perlu ye? cikgu ikhlas..." and time tu gak aku menangis... sampai lah ke mlm.. menangis... cikgu2 sumenya BAIK belaka... aku speechless.. cume mampu ckp terima kasih jer.. aku xtau nk balas ape kat cikgu2 sume nie... dorang sume doakan kejayaan untuk aku.. hmm aku harap bile aku dah berjaya nanti, i will do something that will bring meaningful to their life sbb ajar aku sampai berjaya.... dan x lupa gak to my family yg bagi sokongan.. love you always... X;)

Wednesday, June 5, 2013

Kyrel Rosli kini bergelar PAKCIK??

Assalamualaikum!
haloooo..... entry kali nie just wanna show and tell you guys pasal kakak sulung aku yg dah beranak lebih kurang sebulan lepas... Nama anak dia Alesya Safiyya Binti Muhd Helmi

Seriusly muke dia sebijik macam kakak aku!!


My second sis pertama kali dapat pegang si comey nie... seriously? pas habis keje terus dia gerak ke Melaka with parents nak tgk depan2 baby nie..

And here is my mom.. jadi nenek dia.... muka dia HAPPY sangat2.... X) sob sob...
kannn? comel giler baby nie! ngee...






baru bangun tido.. alahai~~~~ COMEL!!!!




Alesya mmg suke tido camnie... hehehehe
A