Nuffnang

Wednesday, July 2, 2014

Majlis Iftar Amal bersama Izzue Islam, Iqbal (Ceria Popstar2) & Faizdickie

Assalamualaikum!

Mari! Mari! Mari! Jualan tiket sedang berlangsung!! Sila call laju-laju untuk buat tempahan, okay? Ni barang baik punya tau!! Untuk sesiapa yang nak berbuat amal jariah di bulan puasa ni, meh la datang Majlis Iftar Amal bersama Izzue Islam ni. 

Ada artis jemputan Iqbal (Naib Juara Ceria Popstar 2) dan pengerusi majlis yang pop lagi hit dan lawak gilerrrrrr!!! Sure korang kenal punya lah. Mana mau korang tak kenal Faizdickie ni! Femes ni kat ig tau!! Mesti korang tak kering gusi berbuka puasa sambil dengar Faizdickie ni berceloteh.

Untuk pengetahuan korang semua juga, kalau korang beli tiket ni gak, sebahagiannya akan disalurkan di Borneo Sabah untuk orang-orang yang kurang berkemampuan disana. Selain tu, dana ni jugak akan digunakan untuk anak-anak yatim Ummulain. Haaaa!!! Lagi, mungkin kite boleh bantu anak Linda Rafar yang berada di hospital sekarang, kan? So, banyak tau cabang duit anda ni akan disalurkan. Korang tak rugi apa pon.


Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian tiket, sila hubungi:-

Pn. Humairah Tantyana 017-3717220
      Pn. Ezza                      018-3784377      
    Call atau email - 
Cik Aishah               017-3782971

Instagram: Darwisyh et Darwisyah