Nuffnang

Thursday, May 26, 2016

Spicy Korean Noodle Challenge

Assalamualaikum!

So i guess it's a trending for all almost everyone who'd like to try that hot spicy challenge from Korea! And it's halal btw... So I did a video of this spicy challenge from SMK Section 11, Shah Alam teachers (semua sebab nak tebus kesalahan kat Nanith so tolong dia buat video) huhuhu

Tuesday, May 24, 2016

#NATUREXX - Bukit Tabur West Peak

Assalamualaikum semua dan pembaca setia saya. cewah poyo!

Okay lah lama dah pending post especially post yang ini. Sejak join bisnes ni aku makin hari makin busy dan hampir terlupa jugak lah tugas aku sebagai blogger yang acah-acah lifestyle ni. Perghhh ayat. So apa kali ni punya cerita? haaa haritu me and geng Naturexx hiking Bukit Tabur West Peak. Alhamdulillah 4 peak dah berjaya tawan! Wuhuuu!!


Love the scenery!








 I miss all of them...