Nuffnang

Friday, May 17, 2013

Dinner at Texas

baru hari nie nk upload... connection a bit slow ah.. huhuhu..

Assalamualaikum! halooo suma! for this post aku nk update pasal dinner with friends kat texas 2 hari yg lepas.. Texas?? heheh terkejut kan?? lolz sbrnya tu nama sebuah restoran kat Lake Valley, Bandar Tun Hussein Onn okay.. bwahahhaha mati2 korang hengat TEXAS kan?!! lolz jer.



k fine mule2 skali dah macam bengong.. hahha nk tau knp? giler ah seriously giler dowh! aku hengat faisnur kata pegi naik ngn parents dia. last2 dia yg bawak kete... odw ke Texas aku and Wanie menjerit2 kowt! hahaha serius dah macam lumbe kete faisnur bawak! hikkkk sane. hikkkk sini... lolz. nk tercabut jantung!


Yangt baju pink tu Haswanie a.k.a Wanie and sblh dia Faisnur. time nie baru sampai.. awal sgt2. faisnur ah ni! tapi sempat bergambar dulu.. kannn.. XD




Dalamn kelas... dorang yg dlm gambar kat atas nie mmg pandai! *Dari kiri: Syifa, Nadiah, Faiz, Teha*


Muka pelajar SPM 4A. suci jer.. hahah x ker gitu Amirah oii? XD




Ok ok fine jgn jeles sgt ah kan! my dinne is Black Pepper Beef. dorang tak patut hantar makanan yg sejuk. bglah PANAS!!!
CCik ken cop. XD ehhh Chicken Chop nie Faisnur makan!
dDan Spagetti, Wanie punyerr.. yg sedap dowh!!! asal dowh!!!

Farid: Woi syifa! ko g mampos! korang HAJAR ko kan nk order sama macm aku??!!
Syifa: heeheh.. ala la la farid...
Farid: ko takyah nk gelak sambil tutup mulut ah! aku bleh nampak gigi kau!
Syifa: heheheh...
Teha: hmm farid nie kannn.. kalau aku dapat dia.. memang nk kene ngn aku nie~ *ckp dalam hati

bwahahahhaa....gurau jer... nie dialog sesaje k, jgn marah2 yer Syifa, Teha and Farid?? XD

SSee? dapur dia agak kecik.... muke sume BUDAK2 lagi... =.=
With Faisnur, Wanie and kakak Amirah. ntah ape name dia pon xtau.. budak pandai woo!!! pelajar UTP, course engineering. *jelesnya!

2 bawah nie bahagian dalam dia.. bleh lah... memang kene ngn Texas.


haihhh hakak2 pandai bergambar.. satu mulut membebel satu mulut camnit satu lagi mulut camni. eh tapi serius best ade kawan2 macam dorang nie..!!  agaknya ntah bile dapat jumpe lagi pon xtau sebab masing2 Universiti lain dowhhh... X(