Nuffnang

Monday, September 2, 2013

Bilik ku di Universiti Teknologi Malaysia

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

hai! so kali nie nk citer pasal diri aku plak.. k bukan pasal diri sendiri tapi pasal kehidupan kat Universiti Teknologi Malaysia International College nie... perghhh 2 kali aku berpindah disebabkan senior2 nak pindah masuk sini. First time mase tu dak2 LI pindah masuk. Aku ngn roomate diarahkan pindah ke bilik yang terdekat. Month later dapat tau kene pindah lagi. Kali nie sbb budak2 pompuan Degree nk pindah masuk. perghhh dah lah duk kat Blok lelaki plak tu! urghh... kacau betul! Then kenelah berpindah ke tingkat 3. Tapi yang bestnya kat bilik baru mmg lega and ok sgt! hahha.. knp? sbb dalam bilik nie senior tahun lepas tinggalkan barang2. Dia taknak lah kot. so aku amek byk! macam Baju kemeja, jaket kulit, and baju ape ntah, warna pensil, banyak lagi ah! hehehe.... jimat duit sbb pengalaman aku lepak ngn senior2 nie byk bg aku peluang. Peluang ape? "Berfikir tentang masa hadapan". Actually all the stuff i found really useful for Semester 2. so jimatlah duit aku nanti.. Alhamdulillah! XD meh tgk sikit bilik orang bujang!

Ni lah dia bilik aku (my-site) lah.. huhu... 

Papan kenyataan aku. ni ditampalnya. hehe bukan ape, cume some-times bile bosan and teringat kawan2 lama. aku tgk lah gambar2 nie.. huhu.. Miss Them Sangat2! xtau lah ape yg dorang buat skang nie.. X')


Key-chains on my bag. Paling suke yang burung tu. Cute x? hheheh XD

My bed yang macam katil penjara.. kot. huhu.. 

 Ni lah baju yang aku jumpe tu.. smart kan?! muat2 jer tapi ketat kat bahagian lengan.. heheh.. oops!
 
 Ni plak jaket kulit yang aku ckp tu... bleh tahan! x pernah ade benda macam nie. ekekekek..