Nuffnang

Sunday, February 23, 2014

Lake Gardens, Shah Alam

Assalamualaikum!

   Sangat bersemangat aku sebab dah lama sangat x hangout dengan family walaupun kadang2 aku balik rumah from actually no i didn't really have that time to enjoy a moment with them. Alhamdulillah kali ni dapat bersama! hihi... So kiteorang pergi ke Lake Gardens, Shah Alam senang citer Tasik Shah Alam. haha... u know lah kan bile ada kamera bermacam boleh jadi.. haha...

Sangat suke gambar ni.. Mase ni aku tengah adjust lighting semua and in the meanwhile my mum ke depan nak tengok tasik and the surrounding areas. I tried to capture a photo sebab nak tengok warna gambar and secara kebetulan pulak kan menjadi.. Kene pula dengan mak aku yang sedang berjalan tu... wahhhh... hihi FYI my mum was a model; very long time ago!
 My second sister, my mum, my younger sister, my third sister, and my first sister... She's in Malacca.. live with her family there..