Nuffnang

Saturday, February 22, 2014

Malam Apresiasi Gemilang 2

Assalamualaikum!

      Haa... lama dah aku tak blogging nie! kinda busy with study.. alright so the past couple days was a bless for me as i got to chance involved in so many things! This was my first time attend for MAG (a short form for Malam Apresiasi Gemilang). Dibuat di Kampung Pengantin Baru. Not really a photographer on that big event from Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur but ya since aku ni blogger kan.. so of course lah nak bergambar... dengar tema dia BlackRose pon aku dah dapat imagine how beautiful the event was. So i grab DSLR and start shooting! thx to Afrina and Bobo sbb bagi pinjam kamera.. so sweet of you guys. kihkihkih.... alright so let's begin with our pictures shall we!



 My outfit of the night... haha... selfie dulu sebelum buat kerja.. ye la kan photographer kan jarang ada gambar sendiri.. #ehh =oo="




The light are so match with the area! perghh kalau untuk gambar pengantin cantik ni! haha..



Ketibaan tetamu kehormat majlis.


Since the place itself named/called as Kampung Pengantin Baru so the whole main decorations here are almost completely absolutely looks like it is made for a wedding ceremony. Even this guest book haha.. macam barang hantaran kan! 

 Bahagian tengah yg lelaki dengan perempuan tu dua dua suara sedap.. je t'aime je t'aime je'taime.. hahaha.. XD

 Alhamdulillah ramai yang hadir memeriahkan majlis ni!... see? cantik kan dorang decorate! cume nya lampu terlampau kuning.. huhu..







Ada banyak persembahan by the students here but i got only shot a few of them. Aku tertunggu bile mamat ni nak nyanyi Je T'aime.. bhahaha... come on man come on...



 Dalam banyak-banyak gambar aku rasa the best shot i got is this.. dengan muke fotogenik nyer plus with the lighting and background sangat sesuai. oh ya and his outfit. Matching!


Dua gambar atas ni pon cantik jugak.. heheheheh.... senyummmmm XD

video

video