Nuffnang

Thursday, March 12, 2015

2DDPZ - Badminton

Assamualaikum!

Kalau boleh semua benda aku nk update kan? hahaha.. bukannya apa, it is for my own references jugak sbb aku ni jenis pelupa. And so having this blog aku bleh lah ceritakan apa yg jadi dalam hidup aku. Alhamdulillah skang aku dah penghujung Semester 4 Tahun 2 dekat Universiti Teknology Malaysia Kuala Lumpur ni. Kalau dulu2 biasa pelajar U ni akan amek gambar byk2 then they all akan print. Skang? hoho serious jarang! That's why aku update jer dalam blog and lagipun nak print agak makan cost lah. print sendiri? DO NOT HAVE PRINTER! maybe one day nanti lah,.. hahaha.. k berbalik pada kisah Student Life aku ni. apa citer? haaa kali ni kiteorang main Badminton dengan Puan Xaxa.. I KNOW nama dia curlastt gituw kan? hahaha.. She was our lecturer masa Semester 3 dalam subject Assembly Language. She have been stick with us sampai skang and rapat dengan (most-of-us). Baik orangnya. Student pon ramai suka bergaul dengan lecturer ni sbb sifat peramah, baik, and rendah diri dia. DAH DAH.,.. sambung citer.. lol XD

Kenapa Bulu Tangkis? haaa... sebab itu nama dia dalam bahasa melayu! aiyooo...

Gambar ni (bagi aku) nampak cantik sebab court ni baru diubah suai dan di cat balik surface dia tu.. 




Shahrul (He's from Sarawak).

Me (sleeveless), with my roommate; Low Shiah Hao.. and the other team was Shahrul and Shahz Fazni (he's from Kedah. Have a great voice tho)

And that is my close friend; Mirol from Bera, Pahang, The one who wearing "tudung" is Puan Xaxa. Dia popular dengan Herba Life dia tu.. hiks.. 







Junior (xtau nama) dengan Besau (Amirul Zulhairi), Shahz Fazni and Puan Xaxa. This was taken from video (below) kalau korang perasan. hahaha..