Nuffnang

Wednesday, March 11, 2015

Photography: Putrajaya Lake Cruise

 Assalamualaikum!

Hi! So 16 Februari yang LEPAS aku dengan sorang kawan baik aku since Sekolah Rendah Bandar Tun Hussein Onn 2 ni pergi ke Lake Cruise kat Putrajaya dengan harapan nak amek gambar pemandangan cantik... But we got there lambat.. dah nak gelap dah sebab sesat! hahaha... Bahrain ni dia kerja as a photographer. Korang bleh lah tengok Instagram dia. Gambar2 dia semua cantik! And kalau rasa nak amek dia jadi photographer wedding pon boleh!!! XD Papepon thanks Bahrain (ye nama dia memang Bahrain.) sebab suh aku jadi model ni. hahhahaa..



Suasana ni nampak macam subuh camtu kan? ataupun (if you've been to New York) suasana lebih kurang macam kat situ lah.. (padahal aku x pernah pergi pon) hahahhaa... tapi sebenarnya waktu ni dah nak Maghrib dah,. 


Few minutes before gelap (malam).

Original photo was a bit more dark so Bahrain had to use his flash untuk fokuskan dekat aku. As if it was like there was a light menghala ke aku. I edited using Photoshop (because it is a raw file image) and aku x bape pandai sangat pakai Photoshop ni so ni lah hasilnya.. Apology for the noises. X) Buruk ah aku pakai selipar. hahaha..