Nuffnang

Thursday, November 22, 2012

Bayangan

Assalamualaikum mussalam wahai readers...


aku still ingat lagi mid year time exam.. aku bermimpi tgh jawab soalan chemist SPM.. padahal percubaan SPM pon blum lagi time tu.. Aku mengaku kadang2 mimpi2 aku menunjukkan sesuatu yg akan berlaku pada mase depan.. about couple days b4 SPM aku berdoa pas solat.. minx kat ALLAH berikan aku bayangan tentang peperiksaan yang akan dtg nie.. mase tdo.. aku mimpi tgh jawab soalan sejarah... tanpa diduga time exam SPM sejarah.. ape yg aku jawab time exam same mcm yg aku jawab dlm mimpi.. aku bersyukur sangat2!!  disbbkan tu.. aku pon rajin2lah lagi solat and berdoa byk2 kat Allah.. sekali lagi aku bersyukur sgt2 bile doa aku dimakbulkan.. mase exam addmath, dan agama... ape yg aku jawab (x sume) same mcm yg dlm mimpi aku! betapa gembira aku mase tu! rasa nk jerit!! hihihi.... fizik plak entahlah..aku x mimpi jawab fizik but on that day.... b4 exam start.. aku ade satu firasat nie.. kuat sgt2 mengatakan yg aku kene baca topik sekian2 nie... tut tut time exam.. masuk!!! Alhamdulillah sangat2 aku!!! 3 more days is chemist.. hope ape yg aku mimpi mase mid year about chemist nie jadi kenyataan... amin! amin! amin! allahuakbar!