Nuffnang

Saturday, November 17, 2012

Things To Do



 So, bwh ni adlah tempat2 yg aku nk pergi.. insyAllah kalau aku ade mase n ade lesen dan kete skali... hhehehe..

  • Pantai - Nak jejalan kat tapi pantai and sambil2 tu nk tgk matahari terbenam... x tau lah pantai kat mane tapi kalau bleh nk yg lautnya bersih jer... 
  • Genting Highlands - thought cost a bit but aku cume nk naik kete kabel.. hihihi..
  • Cameron Highlands - teringin nk jalan2 kat kawasan teh tu.. cantik view dia...
  • Sarawak - o ni menarik.. sejak dulu lagi aku nk sgt2 jejak kaki kat bumi sarawak. entah lah tapi aku suke sgt2 kat sarawak sbb budaya dia.. bahasa dia... :)
  • Gunung Kinabalu, Sabah - hobi aku suke memanjat and aku bercita2 nk daki gunung kinabalu... perlukan cost yg byk... nmpknya bertahun lah baru aku leh daki..
  • Johor - nk jumpe nenek.. dah lame x jumpe dia... rindu plak... hihihi XDdan yea... nak jenjalan kat JB.... penah g sane dulu... cantik!
  • Pulau Langkawi - aku x puas jalan2 kat sini 3 tahun lepas... kali nie kalau pergi aku akan pastikan beli something!
  • Singapura - just nk tau perasaan jejak kaki kat negara orang... 
  • Melaka - nk ke aFamosa Resorts, bercuti with family.. ngee
  • Pulau Perhentian - So do google-ed about it on the internet. Gosh sgt cantik!! mmg nk pegi sgt2! InsyAllah.. heheh XD

Secara keseluruhannya aku nie jenis yg suke menggembara... cume skang nie x sgt sbb aku still study and not affordable yet to all that.. someday the plan will work! mungkin aku buat sume tu seorang diri... nk ajak sape? aiyoo... guess ramai yg bz ngn keje masing... so better pegi sorang diri kan?? hmm... kalau korang (yg kenal aku jer) rasa nk join aku... ayuh! but.. money on your lah yer.. hahahahah XD