Nuffnang

Wednesday, July 10, 2013

Hodouken Assigment Multimedia UTM Space

Assalamulaikum dan selamat berpuasa semua! hoho hari nie first day of puasa dan aku dah terasa kehangatan hari raya... erkk... k fine knp aku excited bbnor ni? well aku nk citer kat korang pasal assignment yg diarahkan oleh lecturer kiteorang bernama En. Ahmad... assignment nie assignment yg kedua for subjek multimedia kiteorang... it was amazing guys!!!

mase first dpt tau... minggu tu jugak aku and kekawan g padang saje nk try buat Hodouken nie...
So, this is what we guys come up with.





dan 3 gambar yang bawah nie aku, irfan, besau (Amiul Zulhairi) saje2 testing camera kat bilik irfan. XD hehe..




.Shooting Day.
Tempat: Taman Tasik Titiwangsa
Tarikh: 7/7/2013
Group Members: Kyrel Rosli (me) / Amirah Adnan / Shah Wazien / Amir / Low / Amnah



Yang dalam gambar atas nie nama dia Amirah Adnan..  kawasan rumput ni was our first scene.. cewah! XD


 (Bawah) Scene 2... atas air... heheh, ayat mcm nk ckp kt tgh2 tasik jer padahal kat tepi je.. cetek je pon.. x 100% perfecto tapi bleh lah.. X)
 (Bawah) scene same kat atas darat...

(Bawah) Scene 3. Traffic Light. Aku rasa gambar ni paling cantik.. SELAIN dari gambar dlm scene 1. ade orang kata aku photoshop gambar nie.. hahaha jeles lettew... aku photoshop pon x reti gune.. LOL

(Bawah) Scene 4. kawasan taman permainan.
                            Amnah superpower. XD  (jgn marah yer amnah!)  



(Bawah) Scene 5: same scene 4 cume keadaan berbeza..


Habis dah shooting Group 3.. group aku and the geng.. pas dah habis apelagi... bergambar sakan lah sume! tapi serius dowh... penat+hitam sume orang! lol... XD





 Irfan
 Shah
 Joe
 Amirah Adnan
 Syukri
 Lee
 Amnah si debat... hoho ade kesah di sebalik dia nie time kat kem photography mase tu. hahahah XD
 Bobo
 Amirul
 Besau (panggilan yg sume panggil dia ni..)
 Low
 Amirah Hanani

Ben
 Kyrel Rosli (me) nie lah aku!
siot ah... sempat lagi dorang amek gambar aku posing camnie.. damn.. hahahah XD