Nuffnang

Monday, February 3, 2014

Menjajah Bukit Broga

Assalamualaikum!

wahhhhh tajuk tak boleh blah.. hahha.. okay so cuti seminggu mid sem baru jer habis and alhamdulillah dapat spent time with my family and also rezeki mencurah2 datang dari-Nya... alright i got a lots of things to talk about but i'm able to update 3.. yang lain tu tak sempat.. huhu..
kalau nak tengok matahari terbit of course seawal pagi dah kene ada atas puncak bukit tu dan kiteorang pergi pukul 4 pagi.. I goes with my sisters, brother and his friends..


 I reached at the top of the hill around 5.30 a.m. something... so ni lah dia pemandangan dari atas.. sah sume tido lagi. hihi..

Time ni dah pukul 7.30 rasanya tapi matahari lambat terbit...

 It's about 8 a.m. and matahari dah mula terbit.. so beautiful!



 See that kat bawah sana? yeah man... too crowded since it's Chinese New Year! bagus jugak dorang buat aktiviti camni.. menyihatkan badan!
 
Kalau nak diikutkan aku tak mampoo nak tinggi lagi tapi aku cakap kat diri sendiri yang aku boleh buat (cehhh cehhh) so aku daki lagi tinggi sampai 400m!! woohooo berjaya! serius dowh ramai giler orang!