Nuffnang

Monday, November 17, 2014

Universum Career Test

Assalamualaikum!

Hi! memandangkan aku ada lagi one year and a half semester tinggal dekat Universiti Teknology Malaysia (UTM) Kuala Lumpur ni, banyak jugak aku buat research pasal "apa yg sebenarnya-benarnya aku nak eh?" sana sini aku cari tau, google-d dan setelah buat survey yang ada by "Universum Career Test". Aku finally hampir ke satu2nya matlamat aku. (tak, actually nak jadi TV Host paling tak pon.) But this is the most important lah.. The result really surprised me! In syaa Allah, moga2 dimakbulkan lah kalau ada rezeki.. hihihi.. Here some of the query that i took. Semua soalan 99% aku jawab dengan jujur.. 1% lagi.. well sape jer 100% jujur kan. kbye. You can take the test at Universum Career Test