Nuffnang

Tuesday, December 16, 2014

Amin Jamean's Favourite Food

Assalamualaikum!

Haa? Siapa lah mamat ni? Amin? Amin mana? cehhh.. poyo. ok kali ni nk cerita pasal seorang blogger yang aku kenal. Nama dia Amin Jamean.. Retis ni.. jangan main2... hihihhi... Aku follow dia disebabkan blog dia mmg pasal makanan. yela, sapa x suka kan kt makanan? Dia dah lama x active blog, and for now ni entry ni antara cara aku nk naikkan semangat dia balik sambung blog dia.. come one bro, Instagram penuh ngn travel and foods! Update lah dalam blog pula... Blog dia antara blog2 yang aku suka dan aku follow lah compare blog2 orang lain. So, korang pun follow lah si Amin Jamean k! (ehem-ehem), follow and promote lah jugak blog aku ni.. ---> Kyrel Rosli <--- Aku ngn Amin ni akan cuba untuk contact anytime bila kiteorang jumpa tmpt makan yg baik punya. Do follow us ya nak tau apa blogger-blogger ni buat? haha..

Pssst.. Kalau ada cadangan tempat2 yang sedap makanannya untuk dijamu selera or travel or pape. Do contact me ya! and korang pon leh sama2 join!