Nuffnang

Monday, August 29, 2016

Wonderbites, Kuantan

Assalamualaikum

Too many "wonder" would make you ponder. Tiber.. Hahaha alright guys lama sangat dah saya tak buat Best Food Review [Malaysia Edition] ni. Restaurant apa dan dimana pulak kali ni? Yes, tepat sekali soalan tu. Kali ni jauh saya merantau ke Kuantan untuk ke sebuah restoran Wonderbites Cafe yang masih setahun lagi dan hangat diperkatakan orang-orang Kuantan betapa sedapnya makanan dorang? Uish tak boleh jadi ni, jom cekidout!

 Nutella Cheesecake RM9
I know right! NUTELLA! One is not enough....

 Mango Cheesecake RM8
Who else can't resist the taste, and the texture of beat cream cheese, sugar, mango essence with crispy and crunchy layer and thin but with rich taste layers of mango? Love this Mango Cheesecake from Wonderbites Cafe with mango drizzle that melt in my mouth. 

Hectic Fries with Herbs just wow! RM6 

Chicken Grill with Fries and Salad on Size RM16
Sesuai untuk sesapa saja yang rasa macam nak diet tu kan, Chicken Grill sangat direkomen instead of Chicken Chop. Chicken grilled with brown sauce dengan fries yang rangup with the mayonnaise and mustard sangat sedap. Fuh!




Facebook  : Wonderbites Cafe         Instagram  : wonderbitesktn