Majlis Perkahwinan Syidah & Hakim

Assalamualaikum,

Hi semua! I am just sooo excited and happy kali ni sebab my best-lasak-friend are finally married! Dah boleh agak dia kawin tahun ni cuma x sure bila hahha.. bila dapat whatsapp suh datang wedding tu kan.. aku terkejut. Terus aku cuba block tarikh sesiap walaupun benda penting. Lol

That is me (left), Hakim (suami Syidah), Syidah herself, Shaa and L (wani)

So basically aku kenal (cehh ceh terobek pulok), Syidah time kelab dakwah which is Darwish et Darwisyah. Time tu aku cuma kenal Abi, Kak Tanty (founders).. Kakak aku yang tarikh masuk sana as Multimedia Team. Then dari situ aku mula kenal sorang sorang. That one time Syidah, Afiq, Husna, Anwar and the rest decided nak buat outdoor activities and dari situ lah aku mula rapat dengan dorang. Kira kiteorang mula berkawan rapat bila almost every weekend panjat bukit and gunung. Hahahah..

Few months or a year after that kot baru Shaa muncul as a new member to Darwisyh et Darwisyah. Memula aku tengok gaya ustazah aku pon.. "k k tak minat outdoor ni.." ewah! Sekali dia join, hah hamek! Hahahha

Pastu muncul pulak L, L atau Wanie kenalan dari Afiq, time g hiking, Afiq decided bawak L and kenalkan kat kiteorang. Maka disitu semua lah mula berkenalan dan makin rapat. Rasa macam bertahun jer ni aku dah kenal dorang. Hehehe


Kiteorang (ke aku jer?) tak pernah tau siapa bakal suami Syidah dulu. Dia pandai simpan rahsia and selalu cakap takde takdeee. ek elehh poyo ah. Hhahaha.. ni kira memang pertama kali aku jumpa Suami Syidah (Hakim). Tahniah Hakim!! Jaga Syidah leklok. Lasak tu tak reti duk diam. Hahaha

Kila Rosli (nama bapak sama) jadi MC. 

All the bridesmaid is a member of Darwisyh et Darwisyah

Majlis Kawin yang meriahhhhh


"Barakallahu laka wa baraka 'alaik, wa jama'a bainakuma fi khair" #SyidahHakimBigDay




Afiq yang sekarang busy berlakon.. Anwar "malu-malu" nak bergambar... lagipun dia busy catering time ni

Amir and Husna! 😁

All of us! Rindu semuaaaa 😍😭

INSTAGRAM FEED

@kyrelrosli