Nuffnang

Monday, November 4, 2013

Highland Tower

Assalamualaikum... Last week was musim HIghland Tower. Some people cakap best some cakap x best langsung. Aku pon xtau mane satu betul so aku dengan sorang kawan aku ni pegi lah sendiri tengok best ke tak Highland Tower tu.... first impression? "First2 dah seram bagai, sampai kawan aku tu ckp nak blk. padahal baru se..tart." haha... bagus lah jugak akhirnya Malaysia buat filem camni.. at least tak lawak and merepek. unsur seram tu adelah dari awal sampai akhir dalam citer Highland Tower. Based on overall of the movie, kinda admit yang citer nie mmg terbaekk lah.. o ya, ade jgak yg kiteorang rasa certain scene dalam citer ni ditambah untuk jadi lebih menarik and menakutkan lagi... part yang mane?? hehe... sape yang tak tgk tu pergi tgk lah ye.. aku suggest tgk kat wayang jangan nak download from internet... x layan beb... haha... so aku adelah jugak rakam bab yang dimana Shima dengan Sheri x silap, dorang kene rasuk... waktu kamera bergoyang yang amat sebab semua tgk kelam kabut ketakutan!

Nampak ni? ramai betul yang nak tgk citer Highland Tower ni... bagus! mcm ni lah.. sokong industri perfileman tempatan kayy! XD

video
PS: jangan merakam ketika wayang sedang dilangsungkan... aku buat nie pon senyap. tapi aku buat nie pon sebab nak tunjuk kat korang jer ape yg aku tgk. hehehe...