Nuffnang

Monday, February 24, 2014

The Beauty Of Sunset

Assalamualaikum..

Pernah terfikir tak nak tengok matahari terbenam ditemani cahaya yang indah berwarnakan oren kekuningan di campur warna biru tua dan kelabu beserta awan pada waktu senja? Alhamdulillah aku sempat tengok matahari terbenam yang amat cantik buat pertama kali dalam hidup! Seriously cantik! It all happen on 21 February 2013 which is on Saturday... Sejak pagi memang cuaca dan cahaya cantik jer... Rasa cerah jer hari tu and rasa macam nak buat ape ape pon rasa tenang... Alright so here's the pictures yang sempat aku amek sebelum completely jadi malam haha..


 These two photos above was a couple hours before the sunset takes place. Nampak kan cahaya tu? smart sangat hihi...