Nuffnang

Monday, February 3, 2014

Who Doesn't Love Cats?

Assalamualaikum..

Haha.. too many to update.. So it's almost a year and i miss my cats sangat2... Sapa yang tak suka jangan tengok.. haha.. ok nak tengok secomel mana kucing aku ni?? meh meh....

 Yang ini namanya Belang.. Antara yang paling manja.. apatah kalau didukung.. mesti dia tido kat bahu aku...

 Dah lama aku tak balik gemuk giler dorang ni.. ok tak, bunting.. haha

Anak beranak... sama kan? cute kan??

Yang ini ibu kepada yang bawah ni...

 Anak dia bukan main manja! tengok tu... saja jer posing cute.. haha....





Ini Nina namanya... 

 Kucing kesayangan aku yang sayang sangat sangat!!! Maggie namanya.... gebu macam singa!



 Yang ni betina tapi tak bunting.. memang gemuk macam ni... haihhhh sayang dia!

See what i meant? bulu bulu kat keliling leher dia macam singa... hmm pasal namanya Maggie pulak? haha biarlah... 

No actually kucing kucing ni bukan kepunyaan aku sorang.. sebenarnya kepunyaan aku dengan jiran aku.... nama dia Cik Leha dan Encik Fendi... kiteorang memang jaga kucing kucing ni sebab dulu terbiar jer and satu persatu datang kat parking kiteorang... Alhamdulillah semua skang sihat sihat belaka.. hehehe...