Nuffnang

Tuesday, February 18, 2014

Mesyuarat Agung Tahunan PPKC, Hulu Langat 2014/15

Assalamualaikum..

Lama gak tak join dorang and alhamdulillah dapat juga pergi.. last minit pulak tu aku dapat tau.. hahah.. lagipun rindu dorang ni.. alright, dalam meeting ni aku xtau ah boleh citer ke but i'll just show you pictures jer lah.. heheh.. XD



















Apakah itu vigil? vigil tu maksudnya keahlian dan dalam Pengakap Kelana, istilah bermakna seseorang pengakap itu perlu melalui ujian untuk layak digelar sebagai ahli Pengakap Kelana baru. Biasanya memang akan dibuat di tempat yang gelap untuk uji budak budak ni.. haha.. biasa ah kan.. okay so dalam Krew kiteorang ada 5 ahli baru from SMK Ampang rasanya lah.. Alhamdulillah semuanya berjaya! perghhh pukul 3 pagi habis tu!

Dan untuk penutup sila lihat video edit oleh dorang (ntah sape aku x sure haha) smart dowh!!!

video