Nuffnang

Tuesday, March 25, 2014

Black Canyon Coffee

Assalamualaikum...

Hai!! so cuti baru jer mula and it's just the beginning... Ke sana ke sini aku kali ni.. and where have i been? To the Black Canyon Coffee located inside the Alamanda Shopping Centre! Thanks a lot to Wan ( a friend of mine), sebab bawak aku datang sini.. hihihihi.... alright kiteorang curious rasa makanan kat sini and it's quite a number in customers jugaklah yang makan kat sini...


 I ordered Watermelon Fruit Juice. Harga dia RM7.50... sedap jugaklah air ni, dia x terlalu manis dan x tawar...
 Makan pula aku order Spicy Chicken Tom Yum, harga dia RM10.90 Memang patut dia namakan ni Spicy sebab rasa dia memang betul spicy... banyak pula tu and the side dish is Steamed Rice, harga dia RM1.90 Nampak jer sikit tapi dah memadai sebenarnya... memang kenalah Sup Tom Yum ni dengan Nasi... berpeluh aku makan sebab pedas.. haha...


Wan pula order Special Seafood with Chicken Spagetti, harga dia RM11.90 Okay aku ni x boleh makan seafood tapi disebabkan rasa ingin tau makanan ni aku try lah... not bad lah kalau korang jenis suka makanan seafood ni.. you should try this!

And lastly Chicken Wings with Thai Sauce, harga dia RM10.90 Sos Thai dia memang sedap. Dia tak pedas tapi manis dan pekat. Sesuai dimakan dengan Chicken Wings ni.. Ayam yang dimasak ni dimasak dengan sempurna dan tidak mentah. I couldn't stop licking my fingers... Harga-harga makanan dan minuman kat sini memang berpatutan dan bersesuaian lah dengan rasa dan citarasa bagi yang suke makan ni.. haha... Tempat dia pon cantik, kite boleh pilih nak makan di dalam ataupun di luar... 




PS: both inside and outside view are so beautiful!

For more information about this Black Canyon Coffee just go to http://www.blackcanyoncoffee.com/