Nuffnang

Monday, September 22, 2014

Selamat Hari Raya! [Music Video]

Assalamualaikum!

Makin jarang aku update blog, knp?? Beberapa bulan ini Tan Sri agak busy ye tuan-tuan dan puan-puan.. (ehh.. hahahhaa). banyak kerja nak kene settle kan.. antaranya?? haa... ini yang menarik ni. Selamat Hari Raya temanya... tau... raya dah habis, cuma aku jer lambat post. So untuk project kali ni kiteorang kene buat music video bertemakan suasana hari raya... Semoga terhibur yer ngn music video ni! (semoga terhibur lah... mkay)


Ini group aku punya.. Lagu dia aku yang pilih! Yuna - Raya oh Yeah! maaf lah ye video gelap, ada problem masa rendering (kata tuan pengarah). Terima kasih kt semua yang sudi tolong kiteorang jayakan video ni. Dan terima kasih tak terhingga tapi x sangat lah pada Sakinah. FOFULER gitu.... tetamu khas. hahahha... xpelah kan, dia pon dah ke UTM Johor Bahru dah skang... wuuuuuu....