Nuffnang

Wednesday, November 12, 2014

On Set Pengambaraan Music Video "Cinta Buat Rockers"

Assalamualaikum!

Hi! Makin menjadi-jadi lah hidup aku ni... hahaha... diluar aku YA ALLAH pendiam bukan main. malu plak tu.. butn as you CAN SEE on my blog.. betapa riang nya aku kan? fine. fine fine.. LOL. ok lah so apa plak kali ni?? haa.. ini yang menarik! Tajuk shooting.. kyrel? shooting? hahah.. macam x sangka. Sapa artis? Apa nama lagu? well untuk shooting yang ini, aku diperkenalkan oleh seorang kawan ofis aku nama dia Tasya kepada Nat. ok ok potong itu. Penyanyi by Tom pemenang MyStar LG.. dengan lagu baru dia "Cinta Buat Rockers". Dah lama x dengar pasal Tom. Lagu ni serious sedap! terbaik sangat! jiwa rocker aku dulu ni rasa macam membuak2 kembali time shooting. Lokasi bertempat di Hotel Villa Subang at La Vida Lounge dia kat sana.. Composer lagu ni Hadi Hassan dan lirik oleh amyG n Jlooi. Dalam MV ni aku jadi seorang Executive Officer yang baru lepas seminar/meeting with some other friends, and then ke salah satu bar ni untuk lepaskan tension lah.. Daripada berjiwa Jazz sekali bertukar kepada jiwa Rockers bila kiteorang semua dengar buat pertama kali Tom nyanyi kat stage tu, every single one of us kat on set tu start macam "eh sedap lah.." "hoho.. layannn.." kinda mcam tu lah, dan apa lagi.. semua menjiwa lah lagu tu. hahaha... aku rasa kelakar pon ada sebab ni first time aku buat. Nanti kan Music Video Tom - Cinta Buat Rockers ni ye di Youtube! Support her!!! XD #TomMystarLG #CintaBuatRockers


Sumber: www.flickr.com
 Cehhh.. hahahha... ni outfit aku.. 

 semua gambar blur sangat! maaf sebab kamera biasa jer. huhuhu..





























That's me with Tom herself. TOM!!!! lagu ni terbaik gilerrrr!!!!

Layan lagu ni dulu ya! Nantikan Music Video nya nanti! Support Tom!