Nuffnang

Tuesday, January 20, 2015

[Official Music Video] Tom ft Man Braka - "Lagu Cinta Buat Rockers"

Assalamualaikum!

Hi! Hahaha.. xtau napa hari ni napa happy sangat. Rasa kelakar pun ada gak bila tgk diri sendiri... kenapa? sebab [Offiicial Music Video] Tom ft Man Braka - "Lagu Cinta Buat Rockers" dah keluar kat YouTube. Kalau korang perasan aku ada update entry pasal ni tapi xde lagi MV nyer keluar sebab masa tu baru lepas shooting. Haa kalau nak tengok Official Music Video dia... kat bawah ni.. (credit to Nat, Dream Music, Tom & the Band Members, Man Braka).

Hahaha.. ini kalau kawan-kawan aku nampak muka aku, gelak sakan dorang. fine fine.. LOL

[Offiicial Music Video] Tom ft Man Braka - "Lagu Cinta Buat Rockers"