Nuffnang

Monday, March 9, 2015

Gambar Kelas 2 DDPZ Semester 4 | 20142015

Assalamulaikum!

Officially dah 2 tahun aku blaja kat University Technology Malaysia, Kuala Lumpur ni. First year aku excited sangat nak gambar kelas bagai and tunggu punya tunggu xde,,, i thought "oh dorang memang xde buat gambar kelas eh? bosan..." hahaha.. ehh? okay lah so Semester 4 ni dengan ttibe nyer tau2 ada gambar kelas official punya by paid photographers. Alhamdulillah lah banyak memory aku dengan dorang ni... hahaha.. happening kot! semua orang jadi kanak2 riang.. Rasanya course kiteorang paling lama nak bergambar.. siap ada perbincangan kot! haaaaa ko mampooo?? Dalam sejarah aku, ni first time aku amek selfie banyak2! huhuh.. malunya.. *fliphair

 Yang ini masa freestyle shoot. Semua props diberi/disediakan... 

 No komen lah yang ni... f**
hahaha...


 belakang aku tu Amirah Hanani.. copy paste can muka dia? hahaha... (gurau jer weh!)

 Yang ini masa formal shoot. Aku duk barisan belakang.. yang tinggi2 semua belakang..





 Informal Shoot. Camera man suggest sorang acah2 tgh selfie.. Pastu si Adiel ni plak suh semua pandang tempat lain.. fine ah wehhhh... xnk masuk sekali kan.. hahah. 





















9 Mac 2015 - Tengah final exam dan aku gigih update blog.. masing2 tengah struggle utk survive. Aku doakan korang semua buat yang terbaik dan dapat result yang bagus! Jangan lupa diri... Next Semester kita last dah and then internship.. Masing2 akan pergi haluan masing2 lepas tu. ntah jumpa lagi ke tidak ya? (perghhh nak nangis plak tulis ni. vavi laaa..)