Nuffnang

Tuesday, April 21, 2015

Hiking Bukit Broga

Assalamualaikum! 

 Dengan sakit kepala aku x elok lagi aku ikutkan jer lah kakak aku sorang ni naik Broga, as exercise and uji stamina sebab dia nak mendaki Gunung Rinjani dengan geng2 dia nanti. 





 Kiteorang gigih bangun 4 pagi naik kol 5.30 nk tgu matahari sekali xde da.. kabus tebal.. 

  Lepas kejadian terbakar tu kan.. aku tengok keadaan geografi Bukit Broga ni dah x macam dulu.. lain sangat... and kalau korang naik and perasaan byk anak tangga dah dibuat.. ni mesti kerja2 orang RhB Bank. hahah btw tq~




 Dulu ni xde kat Pintu Masuk tapi sekarang dah ada... sebab nak mudahkan orang ramai kot? lagipun RHB ada jugak buat sign untuk mudahkan semua orang naik.. orang2 tua melayu yang bertongkat pon skang aku tgk dah main ramai naik.. haa kita apa lagi? hehehe..

Kakak aku ni will be going to Mount Rinjani April ni... Goodluck to her and kalau nak tau camner keadaan sana nanti sila follow Instagram and Blog dia k!