Nuffnang

Monday, April 20, 2015

FRIM Canopy Walkway

Assalamualaikum!

Makin hari makin banyak aku update kan? hahaha... haa tu sebab nya skang aku tengah cuti 2 bulan! wuuuu lama tu! Okay lah kali ni apa lah plak laaa yg si kyrel ni buat ye? hehehe.. kali ni aku dengan kawan2 aku pergi FRIM, Kepong.. Misi asalnya nak tgk / survey tempat for program FixMe Dude by Afiq Sado.. dan apa yang jadi memang tak terancang sama sekali.. hahaha.. So aku dengan Afiq end up kene hiking dengan berpakaian macam nk g pavi while the rest macam dah tau2 jer nk hiking.







 Afiq, Aina, Anwar, Pikiey! Dalam ni aku ngn Pikiey yg gigih bwk kamera.. Aina malu2 sbb dia sorang pompuan, yg lain x dpt ikut. Anwar xtau tgh buat apa.. Afiq plak sedang menunjukkan kesadoan dia.. hahaha eh gurau jer k korang.






 


 Orang putih ni asalnya kebetulan mendaki sama dengan kiteorang... dorang ni asalnya dari Australia. Jauh tu! Tapi aku kagum sbb ayah dia ni bwk satu keluarga go on a hike and berjalan dekat canopy walk ni.. Anak yg paling muda kat depan dia tu... Amazed with you guys! awesome!


 Ini xde apa, saja suruh Pikiey amek kan gambar. Hahaha..

 Been with him for 6 weeks menjadi cameraman untuk program dia... Tapi maaf eh ada yg aku x datang! hahaha yang paling bengang nya dia ngn Syidah marah aku sbb phone aku off... sorry ah korang! Masa tu xde bateri langsung!

Group photo.. asalnya nk cakap Family Photo tapi x jadi lah sbb Anwar ada situ. hahah. Ya Allah jahat nya aku.. Haa ni lah dia family dari Australia tu... mampuih nak cakap omputeh ngn depa ni..