Nuffnang

Wednesday, July 15, 2015

Iftar with Amin Jamean

Assalamualaikum!

Hi apa khabar semua.. Haaa this post nk cter pasal iftar with partner in crime aku. Haha, x abis2 aku ngn blog aku kan? ke mana jer mesti nk update. aiyooo... I knew Amin in Instagram as i saw his profile full with food photos. And since that i became friends with him and invite him for a food hunting. Kali ni kiteorang ke Madam Kwan's Pavillion!

 Ternampak ada satu show raya kat Avenue K.. The dancers sangat cantik especially yg kebaya pink tu. Hahaha mak aii cantik bebenor! Putih kulit dia... Amin kata tulang rusuk dia bergetar k. hahaha




 Nk ikutkan citer nyer Amin ni seorang blogger gak. Tapi bertahun dah dia tinggalkan dunia blogger dia.. Hahaha.. so aku jer ah yg semangat nk update blog... Meh usha blog dia meh ---> Amin Jamean

Ni nama dia Banana Fritter.. dalam istilah melayunyer Pisang Goreng dengan Ice Cream Vanilla. Hahaha... Sedap tu mmg ah sedap sbb kite pon blh buat sendiri kan... Tapi makan ni after your had your main course kt ini.. perghhh.. terbaik sangat!