Nuffnang

Tuesday, July 14, 2015

CarBoot Sale : Tart Nenas by Datin Mary Zain

Assalamualaikum!

Ingat lagi x iftar abam ngn kawan2 abam kt Hulu Langat tu? (jap since when aku guna perkataan "abam" ni?? eee) haha k lah, haaa kali ni Inn buat CarBoot Sale! dekat Ampang Point. Sebab order terlalu padu masuk and she decided to buat CarBoot sale. agak senang utk dia and the team jual and bagi terus ke customer. It was pretty awesome sbb semuanya habis dijual and im a bit sad x dapat join dorang masa ni.. huwaaaa!!!! Can't wait for raya with them plak.. haaa nantikan citernyer nanti ye!  #cupcakesbydatinmaryzain #tartnenas #RayaProject #carbootsales

 I'm pretty impressed with Kak Inn sbb gambar2 dia semua lawa2.. aku xyah edit pun. first tgk aku ingat dia hired someone professional but then she told me she did it all by herself.. perghhhh terbaik lah.. hahaha..












 Yang ada join Kak Inn masa ni Ad Rosli, Tini, Manal, and Ecah. Aku, Haziyah, Lydia, Wan x dpt join. sedih!!

That's it guys! Kalau nk tau kot2 ada CarBoot Sales lagi ke, just follow Innerviena for more updates k! hiks.