Nuffnang

Tuesday, July 14, 2015

Iftar with Besties from High School

Assalamualaikum!

Hihihihi... penuh untuk post harini! Okay, dah bertahun actually x jumpa kawan2 skolah aku... Happy dowh dapat jumpa korang tapi korang jer lah yg dapat aku jumpa. Yang lain2 still sibok ngn hal masing2 kan.. nk wat camner. haha

 Kiteorang berbuka kat The Chicken Rice Shop kat Aeon Big, Bandar Tun Hussein Onn. Yg kiri tu Faisnur yg kanan tu Wanie. Hahaha.. weh mamat belakang baju merah tu asyik jer dowh masuk kamera! hahahhaa....



 Xtau nk buat apa pas berbuka kiteorang g main token. hahaha macam budak2 tapi tu jer lah tempat yg ada nk hiburkan hati masing2, perghhh aku x puas. aku nk main lagi! hahahahah