Nuffnang

Tuesday, July 14, 2015

Iftar with Classmates Semester 5

Assalamualaikum!

Dah Semester 5 akhirnya aku belajar dekat University Technology Malaysia, Kuala Lumpur... banyak gak pasang surut sepanjang aku belajar kat sini.. adat lah kan bila ada kat tempat orang. So untuk iftar kali ni macam biasa Irfan Rashid yang handle. Kali ni kiteorang berbuka di Hainan Chicken Rice & Grilled Steamboat Buffet. Untuk RM29.90 sekepala, agak berpuas hati gak lah sbb unlimited food kan, and we ended berada kat situ approximately 3 hours and 35 minutes! hahahaa.. Perut apa korang ni!?? lol


 Ini first time aku merasa steamboat.. omg rasa macam makan kat Korea hahaha.. tapi aku cuma sentuh Ayam, Daging, ngn Ikan jer.. seafood aku x makan... aummm!





 Overall kelas aku ada dalam 60 orang pada asalnya which is the biggest batch UTM pernah ada. Then sorang dah pindah and lagi 17 orang dah masuk degree kt UTM JB sbb dapat deans lists berturut2.. Yg Cik Tudung Pink dan Hitam dalam gambar ni antara yg datang. Dorang tgh cuti and rumah kat KL jer so alang2 join sekali lah. awwww tq Kinah n Amy. hiks.





 Pompuan sikit ni jer. the rest semua lelaki. (Pina, Lydia xde dalam gambar)


 They're from Sabah n Sarawak.


 Ini acah2 jer ni... hahahhaa






 Syuk n Zul pun ada gak! Time aku jumpa dorang masa baru sampai terus aku peluk. Rindu... hahaha














That's it guys. After this akan susah kita nk berbuka bersama... Even though agak susah pada mulanya aku nk ikut korang tapi since terfikir ni last year, so ikutkan saja lah. haha Thanks Irfan for the Iftar. Thanks Sakinah, Amy, Zul, Syuk datang dari jauh. Moga korang maju jaya and dah ready untuk internship nanti k .hahaa