Nuffnang

Monday, August 10, 2015

Open House Datin Mary Zain

Assalamualaikum!

Haaa... so episode kali ni apa? of coz lah raya! hahaha... kali ni kita beraya d rumah Datin Mary Zain. Sapa tu?? haaa, dia lah pembuat tart nenas terhandal tu! Alaaa nenas yg sado tu. Comel molek jer nenas dia buat tapi sedap menusuk lobang hidung k! X rasa lagi? please lah guys please lah order kt dia. Abam mohon sangat. Gituwwww... Okay so kali ni dia buat Open House kat rumah dia bertempat di Batu 14 Hulu Langat. The food was superb especially the Laksa and the desserts! OMG mmg handal dia buat!


 gambar2 makanan ni semua Kak Inn yg amek.. mmg pandai and creative dia buat. Boleh dah jadi photographer pasni. hahaha.. 



 Dia punya sedap brownies ni kan sampai retak terbelah dua kaca ni! perghhh.. ko mampoo???













Posing kat kete Lydia Husin. Manal balik awal dah time ni. Azie, Ecah x dpt datang.