Nuffnang

Tuesday, August 11, 2015

Johnny Rockets, Avenue K

Assalamualaikum!

Dah pernah pergi Johnny Rockets? Haaa.. mesti korang dah pernah kan. Mainly situ adalah burger, western punya style. First dulu pergi abam g ngn member abam berbuka puasa, dia ajak makan situ. Memang kenyang giler lah sbb burger dia besar kan. So kali ni abam datang lagi dengan kwn2 abam, dorang nk try makan situ lepas tgk abam makan. Hihihihi... Johnny Rockets ni rasanya x semua tempat ada kot, yg abam pergi ni kat Avenue K ground floor, sebelah WonderMama. Dekat jer ngn KLCC. Jalan kaki sampai dah.. Masa beroperasi dia dari pukul 11 pagi sampai 10.30 malam.

 Bacon Cheddar Single loaded with beef, beef bacon, cheddar cheese, crisp coral lettuce, fresh tomato slice, diced onions and special sauce.

Actually kiteorang dalam ni sebab nk berbuka puasa, kita nk cukup kan puasa 6 bulan Syawal ni so this is as a treat for all of us lah. haaa gituwww ye! hahah.. Meh leh kenal kawan abam, dari kiri ye kita mula. Yg ber-hoody hitam tu Iqbal, yg T-shirt hijau tu Awangku, dan yg ber-hoody biru gelap tu Hakimi Alias.

 The original meaty, tender patty served with crisp coral lettuce, fresh tomato slice, diced onions, relish, pickles, mustard and mayonnaise.

 Abam makan ni. Nak merasa Spicy Olive Oglio-Olio. Memang pedas! Siot. hahaha..



Premium Chocolate Shakes

Everyday the staffs will dance on the songs they choose to make the environment more cheerful and happening. I enjoyed watching they dance and never get tired of it! Click here to watch.