Nuffnang

Wednesday, August 12, 2015

Open House Kyrel Rosli

Assalamualaikum! 

Haaaa... memandangkan raya dah nak abis, mmg sana sini open house ada kan! Korang mesti xtau mana satu nk pergi and perut pon makin memboncit. Ye ye jer time puasa tu perut kurus siap ada six  pack bagai., bahahaha... admit jer lah time raya korang makin memboncit k. LOL! okay lah, macam biasa setiap tahun raya, mesti korang ada buat open house kan? Well depends on bajet lah and abam pon kali ni (alhamdulillah) buat jugak. (my sis yg arranged kan open house ni.) kekekeke...

Tahun ni tahun paling berjimat cermat kiteorang buat open house sebab kiteorang cuma sewa khemah sahaja. And yg dome (tempat lauk-pauk) tu semua dari restaurant kakak aku kerja. Makanan semua homemade k! Aummm! Mekasih sangat pada semua and especially kawan2 abam yg datang.. huwaaaa.. 

Ayam Goreng Masak Merah. Paling simple nk masak. Got a very good responses from guests yg datang. Alhamdulillah.. X)

Daging & Paru-Paru Rendang Johor. Haaa nama smart dah. Haha. ni bonda cakap bonda masak cincai jer, tapi Johor style lah. Semua kata sedap. Terkejut bonda bila guests ckp dorang suka rendang ni! Hahaha.. not bad ler bonda! Gituwwww... Actually ada banyak lagi makanan bonda masak tapi abam x sempat nk amek gambar sebab ada tgh busy duk melayan guests yg datang.

Le Kuah Kacang Onnomnomnom....\

Sayur Campur Masak Lemak

Bihun Goreng Singapore

Jemput-Jemput Sayur




These are all my friends yang datang. Thank you so much guys! (Dari kiri) Amin, Amir, Hairi, Afza and aku. Heee.. Amin cepat sangat balik! Dia banyak open house masa ni. Thanks k sudi datang walaupun kejap. Haih x sempat berbual panjang hahaha... 

Dak kecik comel ni Aleesya. Anak kakak pertama abam (bukan dalam gambar, tu kakak nombor 2)

 Her friends. Yg merah tu geli hati betul. Hahahah lol.



 Lepak2 ngn dorang kat taman kejap. Taman ni dah usang dah, dah bertahun xde sapa main kat sini lagi. Last masa 2008 kot. Tiap2 petang penuh sangat ngn dak2 area sini. Skang terbiar jer. Tu tiang gol tu legend dowh. Hahaha..



We are not expecting this open house sampai 12 malam! Haaaa, sekali hujan lebat. hamek ko! Malam tu saudara mara terdekat kiteorang datang plak. (dalam gambar ni kawan2 kakak). Haa camtu lah citer nyer ye. Hahah The End. Sorry lah abam agak busy lately ni, x sempat nk update panjang. See ya next time and if you do terserempak me anywhere just say hi k!