Nuffnang

Tuesday, March 29, 2016

Birthday Surprise for Anwar Muhd | عيد ميلاد سعيد أنور

Assalamualaikum!

Hi semua, jyeah kali ni post birthday surprise to kawan abam Anwar Muhd. Alhamdulillah dan 22 tahun dah kau dan dah 2 tahun kot kita kenal? Alhamdulillah and thank you so much pada Shaa dan Alwani sebab ni idea korang lah ni buat surprise. Kiteorang lain ikut jer and hampir kantoi gara2 Afiq ngn Syidah g tunggu kat tempat orang main roller blade tu. Damn.

Tempat yang kiteorang dah tentukan kat Tasik Titiwangsa, masa ni aku ngan Shaa duk prepare cake sementara Wani pergi jumpa Anwar untuk sesi "luahan seorang kawan". Afiq ngn Syidah kat tempat Roller Blade, masa tu dorang kantoi sebab Anwar nampak tapi nasib baik Anwar x syak pape kecuali Anwar syak dorang dating. Kah kah kah..

Then Afiq ngn Syidah datang ke parking lot kiteorang buat plan baru. huhhu 

Dup dap dup dap kiteorang risau Anwar perasan tapi nasib baik masa ni kiteorang sorang sebelah pokok so Anwar x nmpk sgt. Sekali.... semua menyanyi lagu happy birthday, Anwar terkejut! yayyy berjaya..

 Dia bawak anak buah lah sia. Wani jatuh cinta ngan eyebrows dia, Ah sudahhhh

Part meniup lilin memang licik. Shaa jahat pergi letak lilin bunga api yang payah tiup. siot hahaah sekali Anwar cabut, buang lilin. hahahaha aiyoooo

Happy birthday Anwar! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan semoga kita semua berkekalan sebagai sahabat till jannah. Walaupun surprise ni tak sebarapa tapi percayalah, bermakna bagi kite semua sebagai kawan. YAY!


Hadiah yang Wani bagi perghhh terbaik! Seriously kiteorang yg lain nak gak tapi ckp kat Wani jgn bgtau kiteorang balik. Buat surprise gak. Hahahaha


Although we had fun that night but we missed one of our friend; Ibrahim Adam. Dia x dpt join sebab jaga anak buah and baru2 ni dia kehilangan ayah tercinta dia akibat satu kemalangan. Al-Fatihah buat ayah mu Ib. Semoga ditempatkan di kalangan orang beriman di Syurga sana. Amin. To be honest kiteorang agak sedih jugak atas apa yang jadi and everthing's berlalu dengan cepat. Wallahualam Allah Maha Perancang. Tak kira apa pun, kiteorang ada selalu untuk kau Ib. #SAYANGIB #AKUMENANGISLAHPULAK









 Love this last minute masterpiece! Haha