Nuffnang

Wednesday, March 18, 2015

Music Video: Keranamu Kekasih

Assalamualaikum!

hahaha.. k kali ni agak kelakar (bagi aku lah, kalau korang rasa kelakar.. pape jerlah). So Entry kali ni pasal Music Video? haa... Music Video apa eh? xdelah.... yg Music Video ni aku just tolong Fitri dengan project dia, since dia xde main actor lelaki so dia pilihlah aku. hahaha... aku rasa jahat sangat dalam video ni. Bagus jalan cerita dia.. editing, storyboard everything semua Fitri buat 100%! Multiple thumbs up kat kau!


 Scene ni dekat hallway yg dekat dengan area helicopter  tu (UTM students u know what am i saying)

 Actress utama, Edlyn. hahaha...


 Next scene dekat Perpustakaan Sultanah Iskandariah.

 This photo was taken at Taman Tasik Titiwangsa selepas hujan lebat. Cantik kan?! this is where scene di mana.... errr xnk ah citer. tgk video sendiri. malu sia... (tapi nk buat profile xpelah, update jugak sini hahaha)