Nuffnang

Thursday, September 17, 2015

COMSTAR Annual Grand Meeting 2015

Assalamualaikum!

Hi semua! Haaaa sedar x sedar dah final year dah aku. Mcm biasa every 5th semester akan ada satu upacara pertukaran jawatan kelab COMSTAR (kelab course kiteorang). Annual Grand Meeting or AGM ni adalah second last yg kiteorang buat and our juniors will be the last. Knp eh? sbb UTM dah x amek dak2 Diploma lagi dahhh. huwaaa sedih. Nonetheless, I am so happy dapat kenal semua and had a lot of fun with them. Kepada yang dah diterima jawatan dari senior2 korang tu, haaaa do your duties and responsibilities dengan bersungguh-sungguh and amanah. Akan ada air pasang surut, itu korang kene biasa lah. And buat yang terbaik and make yourself and your lecturers and UTM proud of you since korang batch yg terakhir kt sini k!


 Adwin Pikong. 

 Syed

Chimot!

 Aika, lydia, Afrina

 Mirol Sparrow

Ain-Syahtul Shahira

 Amirah Hanani &Syafiq Asyraf 

 Kyrel Rosli (weh aku lah! perghhh)

 Lydia Shahira & Luqman

 Afrina & Saiful

 Adwin & Shahrul

 Yang tengah tu Rodong. Eh salah.. nama dia Amirul! Mirol Sparrow pun boleh!

(dari kiri) Aika, Pika, Amirah, Mirol, Adwin, Shahrul, aku.

Here a sneak peak of Firdaus menari. hahaha senyap2 aku rakam. Sorry weh.