Nuffnang

Thursday, January 21, 2016

FINE Prima Holdings Bowling Tournament

Assalamualaikum!

Hi semua.. Alhamdulillah daripada dulu lagi abam teringin sangat nak join bowling tournament. Terima kasih pada Ain-syah dan Aika sebab ajak join lawan ngan company tempat dorang buat practical. Apa yang terjadi? Abam menang ke tidak? Heehehe meh sini abam nak citer.

Yang kiri Aika yang kanan Ain-syah atau lebih dikenali boss. Kiteorang panggil Ain-syah ni boss. Ko jangan main2 ngn dia, sekali dia bahan ko padan muka hahahah eh


Abam join bowling tournament under company apa? Haaa company ni nama dia Fine Prima Holdings. Company ni company consulting dan business. So kalau korang rasa mcm ada hal yang berkaitan dan nak berurusan dengan dorang, click here.

By the way, katner abam main bowling ni? Haa abam main bowling dekat iBrem Mall, Kepong. Hmm tapi abam x galakkan korang semua main kat sini, bukannya apa cumanya lane dia kecik x licin, boling dia berat x selesa dan banyak rosak. Tapi kasut bowling dia serious abam suka, Smart! Cuba tengok dalam gambar. Hahaha. Rasa macam nak curi bawak balik jer tapi nasib baik iman abam kuat so abam x curi. Cewah! Hahahaha






 Team abam nombor 3! Yayy hehehe