Nuffnang

Thursday, January 14, 2016

Mise En Scene - Lecturer Visit

Assalamualaikum!

Cewahhh tajuk kali ni! Hahaha... so first and foremost alhamdulillah dan syukur teramat sangat pada Yang Maha Esa dapat buat praktikal dekat company Mise En Scene ni. Skang dan masuk dekat dua bulan dah. First tu biasa lah nak berhenti bagai, bosan.. Hahahah kemain! Sekali satu per satu rezeki/kerja datang dan alhamdulillah sampai sekarang aku still boleh survive. Heee.. k so nak potong citer, tiap kali latihan industri or praktikal pensyarah mesti datang ke tempat kerja kita untuk tengok progress kita so far macam mana... Jom tengok apa terjadi! Hehehe

 Dari kiri: Fahmi Mahidin (Producer), Norhashimi Shamsudin (Boss), aku, dan Encik Ahmad (Pensyarah). 

 Macam kawan lama buat reunion lah pulak! Hahhah

Masa Encik Ahmad datang melawat ni aku tengah siapkan project besar for RTM under Amri Razali. Project apa? haaa project pasal kartun arab, kisah2 dalam al-qur'an. Akan ditayangkan bulan puasa nanti in sya Allah. 



Kartun ni ada 5 Musim, Musim pertama akan ditayangkan di Malaysia tahun ni. 
"Marvellous Stories in Qur'an"